Rólunk

Szeged legmodernebb hotel együttesének, a RIVA Brand kritériumainak megfelelően nyílik legújabb szálláshelyünk, a RIVA BOUTIQUE Hotel**** a már meglévő RIVA Szeged**** közelében. A belváros szívében nyíló 15 szobás boutique hotel a már kialakított vendégkörünk építő jellegű észrevételein, a vezetőség modern elképzelésein és a szakemberek precíz kivitelezésén alapszik. Szálláshelyünk környezettudatos épülettel, minőségi berendezéssel, tágas terekkel és kellemes atmoszférával várja kedves vendégeit. A szobák kényelmes franciaágyakkal és praktikus felszereltséggel teszik emlékezetessé a nálunk töltött időt. A négyemeletes hotel színvonalas recepcióval és elegáns lobbival fogadja kedves vendégeit a nap 24 órájában. A recepció mellett kialakított reggelizőben van lehetőség elfogyasztani a bőséges svédasztalos reggelit, amelynek alapanyagait helyi termelőktől szerezzük be. Szeretettel váruk üzleti úton lévő kollégákat, pihenni vágyó párokat és nagycsaládokat is. Egyedi illetve csoportos árajánlatokkal keressen fel minket bizalommal! Bármilyen kérés/kérdés esetén recepciós kollégánk bármikor a rendelkezésére áll.

Szegeed legmodernebb hotel együttesének, a RIVA Brand kritériumainak megfelelően nyílik legújabb szálláshelyünk, a RIVA BOUTIQUE Hotel**** a már meglévő RIVA Szeged**** közelében. Szálláshelyünk környezettudatos épülettel, minőségi berendezéssel, tágas terekkel és kellemes atmoszférával várja kedves vendégeit. e

A szobák kényelmes franciaágyakkal és prémium felszereltséggel teszik emlékezetessé a nálunk töltött időt. A négyemeletes hotel színvonalas recepcióval és elegáns lobbyval fogadja kedves vendégeit a nap 24 órájában. Szeretettel várunk üzleti úton lévő kollégákat, pihenni vágyó párokat és Szegedet felfedező turistákat.