Szolgáltatásaink

ReggeliLobbyParkolás​
CsomagmegőrzésSzobai bekészítések​Korai bejelentkezés és kései kijelentkezés​

Reggeli

Lobby

Parkolás

Szobai bekészítések

Korai bejelentkezés és kései kijelentkezés

Csomagmegőrzés

Kezdje napját svédasztalos reggelivel, amely bőséges választékával minden ízlésnek megfelel. A hazai termelőktől beszerzett minőségi alapanyagokból felszolgált ételek biztosítják napi energiáját Szeged város felfedezéséhez, pihenéshez vagy akár üzleti úton lévő sikeres munkavégzéshez. A svédasztalos reggelit minden nap 6:30 és 9 óra között tudják vendégeink elfogyasztani a földszinten található reggelizőben. Kérjük, jelezze előre, amennyiben bármilyen speciális étrendet követ, hogy mindenki számára zökkenőmentes pihenést és kikapcsolódást tudjuk biztosítani!

A négyemeletes hotel színvonalas recepcióval és elegáns lobbival fogadja kedves vendégeit a nap 24 órájában. Szállodánk lobbija modern berendezéssel, tágas térrel tökéletes kényelmet biztosít a recepción kérhető kávék és más italok elfogyasztására. 

Amennyiben autóval érkezett, privát mélygarázsunk kiváló lehetőséget nyújt a személygépkocsik elhelyezésére, hiszen a kamerával megfigyel, zárt és fedett parkolót maximális biztonsággal használhatják kedves vendégeink. Férőhelyek korlátozott számban érhetőek el, így kérjük, jelezze előre, foglalási igényét. A garázs elfoglalásáról és feláráról érdeklődjön recepciós munkatársunknál!

A szobában található bekészítések az alapfelszereltség része, amelyet tartalmaz a szobaár is. Napi egyszeri takarítás és bekészítés utánpótlás díjmentesen kérhető. Extra bekészítés esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot recepciós munkatársunkkal, hogy igényeihez mérten tudjuk igazítani árainkat.

A szoba az érkezés napján 14 órától a távozás napján 10 óráig áll kedves vendégeink rendelkezésére. Amennyiben szeretné megváltoztatni a bejelentkezés vagy kijelentkezés időpontját, kérjük, jelezze azt előre a recepción. Korai bejelentkezést szabad szoba függvényében tudjuk biztosítani. Késői kijelentkezés feláráról érdeklődjön kollégánknál.

Szállodánk az év minden napján nyitva van, így kollégáink bármiben a segítségére vannak. Csomagmegőrzést díjmentesen igényelhet a recepciónkon, ahol kamerával megfigyelt csomag szobában tároljuk leadott csomagját.